Espanjalaislehdeltä hurja siirtospekulaatio – Valtteri Bottas McLarenille?

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Espanjalaislehti Diario Gol on heittänyt omat tujut mausteensa keitokseen, jota myös ensi kauden kuljettajasopaksi kutsutaan. Suomalaisittain siirtoruletin avainpelaajana on Mercedeksen Valtteri Bottas.

Lehden mukaan Mercedes haluaa pestata ensi kaudesta eteenpäin Lewis Hamiltonin rinnalle toisen tähtiluokan kuljettajan. Talli himoitsee Red Bullin Daniel Ricciardoa, mutta kiinnostusta löyty myös McLarenin Fernando Alonsoa kohtaan.

Vuosien saatossa sarjan kärjestä pahimmillaan pohjalle pudonnut brittitalli ei ole halukas maksamaan jatkossa Alonsolle nykyhinnan mukaista vuosikorvausta, huhujen mukaan peräti 40 miljoonaa euroa. Tämän vuoksi talli olisikin valmis päästämään Alonson menemään ja nappaaman Bottaksen riveihinsä.

Lehden mukaan Alonso kärkkyy paikkaa Mercedeksen lisäksi myös Renaultilta, jonka riveissä hän ajoi 2003-2006 ja 2008-2009 voittaen kaksi maailmanmestaruutta.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!