Rankkaa tekstiä! Nuorelta F1-lupaukselta tyly kuitti arvostelijoilleen – ”Jos ajan paskasti, niin…”

© Kuva: Getty Images

Williamsin viimeisen kisakuskin paikan voittanut Sergei Sirotkin alkaa olla lopen kyllästynyt jatkuvaan arvostelijoiden sumaan. Venäläislupaus huojensi kriitikoitaan lupaamalla, että aikoo itse myöntää heti ensimmäisenä, jos ei suoriudu saamastaan tehtävästään kunnialla.

Vaikka Sirotkinilta puuttuu kisakuljettajan paikasta taistelleen Robert Kubican kisakokemus, on venäläiselläkin mielestään jonkin verran näyttöjä työhönsä.

Sirotkinilta löytyy taskustaan kilpa-autoilun insinöörin viisivuotinen yliopistotutkinto. Vastaava tekninen pohja on harvinainen jopa F1-konkarienkin keskuudessa.

22-vuotiasta F1-nousukasta ärsyttääkin erityisesti se, että niin monet odottavat jo valmiiksi hänen Williams-debyytistään pannukakkua.

– Ihan alkuunsa, minun on yritettävä parhaani. Olen varma, että jos puristan kaiken itsestäni, olen siellä missä pitääkin. Tiedän rajani ja minuun kohdistuvat odotukset. Teen parhaani ja se on juuri sitä, mitä talli haluaa. Minun ei tarvitse seistä päälläni tai yliyrittää mitään. Jos ajan paskasti, niin myönnän sen kyllä itse ensimmäisenä, venäläiskuski täräytti Racefansin haastattelussa.

Lähde: Racefans


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.