F1-sarjasta lähtöpassit saanut kuskilupaus koki jälleen uuden pettymyksen – myös toinen formulasarja jää välistä

© Kuva: Getty Images

Vielä viime kaudella formula ykkösisä ajanut Pascal Wehrlein on päättänyt jättää formulakisaamisen taakseen tämän kauden osalta. Tämä koskee elämää myös F1-sarjan ulkopuolella.

Sauber-paikkansa menettänyt Wehrlein kisaa tällä kaudella päätoimisesti koppiautosarja DTM:ssä. Lisäksi Mercedeksen reservikuljettajana toimivalle Wehrleinille suunniteltiin ajotehtäviä Super Formula -sarjassa. Nyt saksalaiskuljettaja on kuitenkin hylännyt tämän ajatuksen.

– Kilpaileminen Japanissa oli vaihtoehto vielä tähän viikkoon saakka. Mutta aikataululliset esteet kasvoivat liian suuriksi. Ajan kymmenessä DTM-kisassa, minkä lisäksi matkaan useassa GP:ssä Mercedes-tallin mukana. Jos soppaan olisi lisätty vielä kisaaminen Japanissa, jolloin oman haasteensa olisi asettanut myös jatkuva selkkaus aikavyöhykkeiden kanssa, olisi se ollut liian rankkaa. Siksi päätimme jättää kyseisen sarjan välistä, Wehrlein kertoo Autosportille.

Japanin formulasarja on ollut viime kausina suosittu F1-paikkaa kärkkyville kuljettajille. Sarjassa kisasivat aiemmin Stoffel Vandoorne ja Pierre Gasly.

– Kyseinen sarja on todella mielenkiintoinen, ja olisin halunnut ajaa sitä. Mutta päätyöni tällä kaudella on ajaa DTM-sarjaa ja auttaa Mercedestä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.