F1-kuski innoissaan kauniista uudesta autostaan – luottoa myös Ferrarin tarjoamaan apuun

© Kuva: Getty Images

Neljännen kautensa Sauberilla aloittava Marcus Ericsson uskoo sveitsiläistallin olevan huomattavasti aiempia kausia paremmassa vireessä tänä vuonna.

Ruotsalaiskuljettaja kertoo Alfa Romeo -brändätyn tallin uuden auton sekä Ferrarin uusimman voimanlähteen nostavan suorituskykyä merkittävästi. Viime vuonna talli joutui selviytymään vuoden vanhoilla voimanlähteillä, joten jo valmiiksi takaa-ajoasemissa ollut talli joutui antamaan turhan paljon tasoitusta muille.

– Ferrarin kanssa saman moottorin saaminen on meille hurja edistysaskel. Koko tallissa vallitsee hyvä mieliala ja kaikki haluavat suoriutua tulevasta kaudesta mahdollisimman hyvin. Olen nähnyt kuvia uudesta autosta, ja se näyttää todella kauniilta. Sen pitäisi olla meille suuri edistysaskel, Ericsson iloitsee motorsport.comille.

Alfa Romeo -kytköksellä Ericsson uskoo olevan taloudellisen avun lisäksi myös kilpailullista merkitystä.

– Kun legendaarisen automerkin nimi näkyy autoissamme, uskomme myös Ferrarin panostavan meihin täysillä, Ericsson uskoo viitaten italialaismerkkien kuulumiseen samaan konserniin.