Formula ykkösten kauden 1992 maailmanmestari Nigel Mansell on taikuri paitsi ratin takana, myös sanan perinteisimmässä mielessä.

Mansell on kertonut tutustuneensa taikuuden ihmeelliseen maailmaan jouduttuaan onnettomuuteen vuoden 2010 Le Mansin 24 tunnin ajossa. Aivotärähdyksen seinäosumassa saanut britti menetti hetkeksi aikaa puhekykynsä, eikä hän muistanut perheenjäseniään.

Taikatemppujen opetteleminen toimi hänelle onnistuneena aivoja stimuloivana toipumisharjoitteena, mutta tervehdyttyäänkin on hän pysynyt mukana taikurikuvioissa. Mansell kiertää ahkerasti erilaisissa nuorten hyväksi järjestetyissä hyväntekeväisyystapahtumissa esittelemässä taitojaan.

Mansellin repertuaariin kuuluvat muun muassa korttitemput. Niitä hän pääsi esittelemään Motorsport.tv:n juontajalle Peter Windsorille. Kokenut F1-toimittaja yllättyi kerta toisensa jälkeen Mansellin temppujen edessä.

Katso Mansellin temput Autosportin sivuilta tästä.