Moottoriurheilun maailman menestyneimpiin naisiin kuuluva Danica Patrick lopettaa tänä vuonna uransa ikonisten Daytona 500- ja Indy 500 -kisojen jälkeen. 35-vuotias amerikkalaistähti on liittynyt Premium Motorsportsin talliin viimeistä NASCAR-koitostaan varten.

Amerikkalaisten avorenkaisten tähtikuski pääsee ajamaan ensi viikonloppuna viimeisessä kilpailussaan vanhan tutun tallipäällikön alaisuudessa. Premiumin nokkamies Tony Eury Jr. oli Patrickin esimies naisen uran ensimmäisellä NASCAR-kaudella.

Patrick oli tilaisuudesta erittäin mielissään, ja korosti tallin merkitystä itselleen.

– En voisi keksiä millään parempaa tarinaa. Asiat vain loksahtivat paikoilleen täydellisesti. Kaikki on soljunut kohdilleen niin kauniisti. Se tekee viimeisestä NASCAR-kisastani entistä makeamman, huippukuski iloitsi tiedotteessaan.

Patrick on osallistunut Daytona 500 -kisaan uransa mittaan kuudesti. Hänen paras sijoituksensa on kahdeksas sija.

Jenkkitähti on kilpaillut viimeiset viisi kautta Monster Energy NASCAR Cup Series -sarjassa Stewart-Haasin tallin nimissä. Patrick erosi tallista viime syyskuussa. Naisella on vielä tarkoituksena löytää talli toukokuussa ajettavaan Indy 500 -kisaan.