Pitkän uran formuloiden parissa tehnyt Nigel Mansell uskoo, ettei Sergei Sirotkinin ja Lance Strollin muodostaman kuskikaksikon kokemattomuus nouse kovin suureksi esteeksi Williamsin ensi kauden kampanjassa.

– Jos eläisimme vanhoina aikoina ennen tietokoneiden apua, olisin huolissani nuoren kuljettajatiimin puolesta. Nyt se ei ole kovin suuri ongelma, kun heillä on apunaan niin paljon insinöörejä ja teknistä tukea. He ovat kokemattomia, mutta Williams voi päästä sen yli, Mansell pohti Autosportin haastattelussa.

Vuoden 1992 F1-maailmanmestari pitää formuloiden teknologista kehitystä hurjana hänen kilpailuaikoihinsa verrattuna.

– Kun Formula 1 -auto annetaan kuljettajalle, se ajaa nykyään käytännössä itseään tietyssä vauhdissa. Heillä on paljon tukea, konkarikuljettaja vitsaili.

Mansellin mukaan puolalaisveteraani Robert Kubican saaminen tallikaveriksi on loistava tilaisuus nuorelle kuljettajakaksikolle oppia lisää lajista.

– Se on todella mielenkiintoinen asia, jonka huomasin itsekin ollessani maailmanmestarien tallikaverina. Työskentelet heidän kanssaan niin tiiviisti, että opit monia juttuja äärimmäisen nopeasti, brittitähti korosti.