Sebastian Vettel pohtii muutoksia taktiikoihinsa – tämän hän uskoo auttavan seuraavaan mestaruuteen

© Kuva: Getty Images

Ferrari-konkari Sebastian Vettel oli tänä vuonna lähellä viidettä maailmanmestaruuttaan, mutta jäi lopulta toiseksi Lewis Hamiltonin taakse. Tuoreessa Motorsportin haastattelussa Vettel kertoi miettineensä kauden jälkeen, että jatkossa hänen on ajateltava lähestymistapaansa kilpailemiseen yhä ”viisaammin”.

Tulevien mestaruustaistojen Vettel uskoo kilpailullisessa F1-maailmassa olevan entistä haastavampia.

– Ennen tein monia asioita, jotka toimivat silloin. Nyt minun täytyy ajatella vähän viisaammin ja lähestyä asioita eri tavalla. Toivottavasti se auttaa minua pärjäämään tulevaisuudessa paremmin, Vettel mietiskeli.

Vettel aloitti kauden 2017 mainiosti. Saksalaistähti hallitsi formulasirkusta täysin kesätaukoon asti. Sen jälkeen 30-vuotiaan Ferrari-ässän ote alkoi kuitenkin lipsua.

Hän menetti Singaporessa mahdollisen voiton puolustettuaan johtoaan liian aggressiivisesti. Azerbaijanissa hän törmäili kahdesti Hamiltoniin turva-auton takana ja sai hölmöilynsä vuoksi FIA:lta rangaistuksen.

 

Saksalainen vakuutti kuitenkin nauttineensa Hamiltonin kanssa kilvoittelusta miesten hiertyneistä väleistä huolimatta.

– Nautin ehdottomasti siitä. Hän on todella taitava ja nopea kuljettaja. Siitä ei ole epäilystäkään. Hän on todella vikkelä, eikä hän tee paljoa virheitä. Michael Schumacherkin sanoi Jacques Villeneuven olleen hänen kovin ja paras vastustajansa. Se on juurikin näin. Kun taistellaan kaikista kovimpia vastaan, omakin tasosi nousee yhä korkeammaksi, Vettel hehkutti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.