Renaultin kehityskuskina toimiva F3-kuljettaja Oliver Rowland väittää managerinsa välityksellä neuvottelevansa parhaillaan kuumien huhujen ympärillä vellovasta Williamsin ykköskuljettajan paikasta. Brittitalli kiistää Rowlandin väitteet kuitenkin vahvasti.

Rowlandin taustajoukot lähettivät tiedotteen 25-vuotiaan formulalupauksen neuvotteluista Williamsin kanssa medialle perjantaina. Tiedotteessa kerrottiin, että brittikuski nousi mukaan kuljettajakilpailuun aivan vasta.

– Brittiläinen talli, brittiläinen kuski. Se sopisi mainiosti. Monet kuljettajat näyttävät olevan kuviossa mukana, joten pitää vain odotella ja katsoa mitä tapahtuu, Rowland kommentoi asiaa tiedotteessa.

Kilpa-autoiluraamattu Autosport tiedusteli tilanteesta Williamsilta, joka kiisti jyrkästi kaikki Rowlandin joukkojen väitteet. Brittitallin mukaan Rowlandin kanssa ei ole käyty mitään keskusteluja eikä hän ole lainkaan kuljettajavalinnoissa mukana.

Autosportin tietojen mukaan Rowlandia on harkittu kuitenkin rooliin reservikuskina tai testimiehenä. Williams on aiemmin sanonut käyttävänsä ensi kauden kuljettajan valintaan rauhassa aikaa ja käyvänsä kaikki vaihtoehtonsa läpi.