Lewis Hamilton ei halua haastaa Michael Schumacheria – ”En ole täällä niin pitkään”

© Kuva: Getty Images

F1:n nelinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ei usko kykenevänsä haastamaan formulalegenda Michael Schumacherin seitsemän maailmanmestaruuden ennätystä. Vaikka brittitähti ajaa formuloita vielä useamman vuoden, motivaatio löytyy aivan muualta kuin ennätysten jahtaamisesta.

– En kykene näkemään sellaista mahdollisuutta tällä hetkellä. En ole täällä niin pitkään. Minulla on mennyt kymmenen vuotta näiden ensimmäisen neljän mestaruuden saavuttamiseen. Kun olen vanha, en halua arvottaa uraani sen perusteella, kuinka monta mestaruutta voitin. Se ei kerro, kuka olen. Minut määrittelee se, kuinka työskentelin tiimin kanssa ja mitä sain autostani irti, Hamilton tunnelmoi Autosportin haastattelussa.

Hamilton nosti esiin Juan Manuel Fangion viiden mestaruuden aiemmin ennätyksen, jonka haluaisi vielä yrittää rikkoa. Fangio voitti 50-luvulla yhteensä viisi maailmanmestaruutta.

Neljässä eri tallissa saavutetut mestaruudet oikeuttivat ennätykseen, jota ei ole ennen eikä jälkeen Schumacherin rikottu enää uudestaan. Ajettujen kilpailujen määrään verrattuna Fangio on kaikkien aikojen menestynein formulakuski.

– Fangion voittaminen olisi aika siistiä. Johtuen siitä, että olen täällä vielä ainakin muutaman vuoden tavoitteeni on rikkoa ainakin tämä ennätys, Hamilton hehkutti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.