F1:n konkariasiantuntijalta tyly arvio Ferrarin mahdollisuuksista nousevassa kilpasarjassa – ”He saisivat selkäänsä”

© Kuva: Getty Images

Ferrari on uhkaillut jo pitemmän aikaa siirtyvänsä pois Formula 1:stä, jos sarjan vuonna 2021 voimaan astuvat uudet säännöt eivät miellytä italialaistallia. Perinteikäs F1:n huipputalli on väläytellyt vievänsä tarvittaessa laajat voimavaransa jonkun toisen sarjan pariin.

Monille Ferrarin uhkailut eivät ole kuitenkaan menneet läpi. Aiemmin ”tanssivan hevosen” motiveeja ja iskukykyä kritisoi muun muassa Formula E:n puheenjohtaja Alejandro Agag, joka haukkui italialaisbrändin puutteita sähköautoteknologian parissa.

Nyt epäilijöiden joukkoon on liittynyt myös entinen formulakuski ja pitkäaikainen F1-asiantuntija Martin Brundle.

– Uskon, että he [Ferrari] bluffaavat. Mihin he muka menisivät? Formula E:hen, jossa he saisivat selkäänsä Mahindralta? He ovat jo Le Mansissa ja voittivat rata-autojen GT-mestaruuden, eikä kukaan tiedä näistä mitään, F1-konkari latasi tuoreessa Sky Sportsin haastattelussa.

12 kautta formuloita ajanut Brundle epäili myös Ferrarin kykyä markkinoida itseään muissa sarjoissa.

– He eivät tee mitään mainontaa ympäri maailmaa, sillä Formula 1 hoitaa sen heidän puolestaan. Libertyn on oltava äärimmäisen ankara heille, Brundle tylytti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.