F1-tallipomolta merkittävää ylistystä hylkiökuskille – ”Hän ansaitsee ajaa formuloissa”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on antanut yllättävän suuria kehuja Sauberin kuskin paikkansa menettäneelle Pascal Wehrleinille. Wolffin mukaan saksalaislupaus esitteli viime kaudella poikkeuksellisen mainioita suorituksia radalla.

– Hän ansaitsee ajaa formuloissa. Pascal on erittäin hyvä kuljettaja. Hän on hieman vaikeassa tilanteessa, sillä sarjassa ei tällä hetkellä ole lainkaan vapaita paikkoja, jos Williamsin ovi sulkeutuu hänen osaltaan. Hänellä on potentiaalia menestyä toden teolla formuloissa, Mercedes-pomo suitsutti Motorsportin haastattelussa.

23-vuotiaan Sauber-kuskin vaikeasta kaudesta huolimatta Wolff korosti olevansa tyytyväinen Wehrleinin kehitykseen Mercedeksen junioriohjelmassa. Tallipäällikön mukaan saksalaisella on ollut matkassaan rutkasti epäonnea, jonka vuoksi ovia useisiin mahdollisuuksiin on mennyt kiinni nenän edestä.

– Monien syiden vuoksi, jotka eivät liity kisaamiseen, ovet eivät ole auenneet sillä tavoin kuin olimme toivoneet. Olen todella tyytyväinen junioriohjelmamme kuskeihin. Tavoitteenamme on löytää seuraava Lewis Hamilton, eikä se ole helppo tehtävä, Wolff mietti.

Epäonnistuneen kauden johdosta Wehrlein jäi ilman F1-pestiä ensi kaudeksi. Saksalaislupaus menetti Sauberilla paikkansa tuoreelle Formula 2 -mestarille Charles Leclercille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.