Robert Kubica kuittaili hauskasti kriitikoilleen – vannoo olevansa entistä vahvemmassa kunnossa

© Kuva: Getty Images

Puolalaisen ex-formulatähden Robert Kubican paluu on ollut yksi formulamaailman kuumimpia aiheita lähipäivinä. Lisää vettä huhumyllyyn heittivät Kubican tuoreet testikierrokset Williams -kilpurin ratissa.

Vaikka Kubica oli kovimmillaan F1-maailman huipulla, monet ovat epäilleet pahasti rallionnettomuudessa loukkaantuneen kuljettajan olevan edelleen liian huonossa kunnossa formula-auton rattiin.

– Monet ovat heittäneet, että miten voin ajaa vammautuneella kädellä. En minä yhdellä kädellä formulaa aja, Kubica kuittasi kriitikoilleen Motorsportin haastattelussa.

Puolalainen loukkaantui vuonna 2011 hengenvaarallisesti ajaessaan kilpaa rallin MM-sarjassa WRC:ssä. Viimeiset kuusi vuotta Kubica on kuntouttanut kehoaan ja ajanut taas MM-rallia.

– Olen fyysisesti paremmassa kunnossa kuin vuonna 2010. Olen tehnyt todella hyvää työtä treenin suhteen, erityisesti viime puolen vuoden aikana. Motivaationi on kohdillaan ja kehoni reagoi hyvin, Kubica vakuutteli ajokuntoaan.

Viimeksi puolalaiskuski on ajanut formuloita seitsemän vuotta sitten Renaultin ratissa. Hän nousi suuremman yleisön tietoisuuteen tehtyään lupaavaa nousua BMW Sauberin tähtikuskina vuosina 2006-2009.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.