Kirpeä kommentti! Formula E -pomolta karu näkemys Ferrarin mahdollisuuksista liittyä sarjaan

© Kuva: Getty Images

Formula E -sarjan johtaja Alejandro Agag antoi varsin selvän tyrmäyksen Ferrarin mahdollisuuksille liittyä nopeasti suosiossa kasvaneeseen sähköformuloiden sarjaan. Agagin mukaan italialaismerkin sähköautotekniikka ei ole Formula E:n makuun tarpeeksi kovalla tasolla.

– Olisi mahtava nähdä Ferrari joskus Formula E:ssä. Mutta luulen, että se olisi nyt turhan iso kulttuurillinen muutos heille. En usko, että he voisivat liittyä lähiaikoina. Olen nähnyt Teslan uuden auton, joka kiihtyy nollasta sataan 1,9 sekunnissa. Ferrarilla ei ole tarjota mitään vastaavaa, sähköformulapomo tylytti El Confidencialin haastattelussa.

Ferrarin tulevaisuudesta autourheilusarjojen keskuudessa on puhuttu paljon lähiaikoina. Urheiluautobrändin puheenjohtaja Sergio Marchionne yllätti aiemmin tässä kuussa sanottuaan julkisuudessa, että Ferrari voisi harkita jopa vetäytyvänsä kokonaan Formula 1:stä, jos tallille epämieluiset moottorisäännökset tulevat voimaan vuonna 2021.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.