Niki Lauda otti kärkkäästi kantaa Valtteri Bottaksen konttaamiseen – löysi sille mielenkiintoisen syyn

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen viime ajat formuloissa ovat olleet haastavia, ja hänen sanojensa mukaan jopa uran vaikeimpia. Mercedeksen F1-tallin johtohahmo Niki Lauda näkee F1 Todayn mukaan, että Bottas ei ole itse syyllinen romahtamiseensa.

– Hälytyskellot soivat äänekkäästi, auto ei ole vakaa, siinä on jotain vikaa aerodynaamisesti tai mekaanisesti, Lauda puhisi sivuston mukaan Kronen Zeitungille.

– Kun olet yli sekunnin takana, sinun ei tarvitse edes ajatella renkaita, itävaltalainen sanoi Bottaksesta, joka oli esimerkiksi Malesian aika-ajossa viides ja Singaporen vastaavassa vasta kuudes.

Näissä kisoissa suomalainen ajoi viidenneksi ja kolmanneksi. Bottaksen tallitoveri, MM-sarjan kärki Lewis Hamilton onnistui edellisessä kilpailussa Malesiassa ajamaan toiseksi suomalaistähden jäädessä tuossa kisassa siis viidennelle sijalle.

– Lewis sanoi Malesiassa, että auton pitäminen tiellä oli uuvuttavaa. Hän onnistui tässä lahjakkuutensa takia. Bottas taas tarvitsee vakaan auton, formuloiden kolminkertainen maailmanmestari painotti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.