Max Verstappen on osoittanut kahdessa edellisessä kilpailussa, että hän kykenee ajamaan loistavia tuloksia, kunhan auto on luotettava. Nuoren hollantilaisen saldo kahdesta edellisestä kilpailusta on voitto ja toinen sija.

Loistavat suoritukset lyhyen ajan sisään ovat nostaneet jälleen Verstappenin markkina-arvoa. Viimeisimmät huhut F1-varikoilta kertovat, että Mercedes ja Ferrari valmistelevat todella tuntuvia tarjouksia houkutellakseen kuljettajalupausta riveihinsä.

Red Bull -pomo Helmut Marko ei ole huolissaan siirtohuhuista. Verstappenilla on vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä Red Bullin kanssa ja itävaltalaistalli on useaan otteeseen sanonut, ettei päästä Verstappenia pois kesken sopimuskauden mistään hinnasta.

– En ole huolissani huhuista. Max aloitti taipaleensa F1:ssä meidän kanssa ja hän haluaa myös voittaa mestaruuden meidän kanssa. Voin vahvistaa, että halu on molemminpuolinen, Marko totesi Bild am Sonntag -lehdelle.

Marko kommentoi vielä huhuja, joiden mukaan Mercedeksen kiinnostus Verstappenista ei ole pelkästään yksipuolista.

– Se, että Toto Wolff juttelee Maxin isän, Jos Verstappenin kanssa, on aivan tavallista F1:ssä. En menetä yöuniani sen takia.