Toro Rosso tiedotti tänään siirtyvänsä käyttämään ensi kaudella Hondan valmistamaa moottoriyksikköä.

Toro Rosso-tallin johtoon kuuluva James Key totesi, että uusi yhteistyö vaatii paljon työtä alkuun.

– Kyse on enemmänkin uusien suunnitelmiemme soveltamisesta kuin täydellisestä muutoksesta. Olemme jo aloittaneet Hondan kanssa suunnittelut ja haluamme varmistaa, että saavutamme tavoitteemme aikarajoihin mennessä. Odotamme vahvaa, vakaata ja proaktiivista yhteistyötä Honda-kollegoidemme kanssa, Key totesi motorsport.comin mukaan.

– Automme tulee muuttumaan uuden moottorin myötä. Suunnittelemme auton ulkokuoren paremmin Hondan moottorille soveltuvaksi. Suunnitelmamme koskien vaihelaatikkoa ja alustaamme ovat tällä hetkellä tarkastuksen alla, sillä haluamme varmistaa luonnostemme toimivan uuden moottorin kanssa.