McLaren haluaa pitää Stoffel Vandoornen ja Fernando Alonson

© Kuva: Getty Images

McLaren on vahvistanut, että se haluaa jatkaa ensi kaudellakin kuljettajakaksikolla Fernando AlonsoStoffel Vandoorne.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Stoffelin suorituksiin. Hänellä ei ole helppo paikka Fernando Alonson rinnalla. Meillä on ollut lisäksi paljon luotettavuusongelmia. Haluamme pitää ensi kaudella molemmat kuljettajamme, vahvistaa toimitusjohtaja Zak Brown GrandPrix.comin mukaan.

Vandoorne tuli täksi kaudeksi McLarenille takanaan hieno ura pikkuformuloissa. Kauden alku on kuitenkin ollut hankala 25-vuotiaalle belgille.

– Suurin ongelmani on ollut se, että en päässyt alkukaudesta valtavien teknisten ongelmien vuoksi ajamaan juuri lainkaan. Minulla kesti jonkin aikaa, että ymmärsin, kuinka tätä autoa pitää ajaa kovaa. Nyt olen löytänyt juonen ja päässyt lähemmäksi Fernandoa. Minun on vain pystyttävä pitämään vauhtini loppukaudestakin, Vandoorne sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.