Daniil Kvjat potkuhuhuistaan: ”Kaikki on ihan kontrollissa”

© Kuva: Getty Images

Venäläisellä Daniil Kvjatilla ei ole vielä sopimusta Toro Rossolle ensi kaudesta. Hän ei ole silti huolissaan tilanteesta.

Venäläisellä on ollut hankala kausi. Kolareita on riittänyt, eikä autokaan ole aina toiminut. Kvjat on aiheuttanut useammankin kolarin ja hän on vain kahden rangaistuspisteen päässä kilpailukiellosta.
Paljon huhutaan, että Red Bullin suojatti Pierre Gasly ottaisi hänen paikkansa ensi kaudella.

– Kauden avaus oli ihan lupaava. Meillä oli monta tosi hyvää viikonloppua, mutta emme vain saaneet irti sitä, mihin meillä olisi ollut mahdollisuudet. Oli joko teknisiä ongelmia tai sitten ajauduin vaikeuksiin avauskierroksella. Se on estänyt minua pääsemästä pisteille, Kvjat sanoo F1 Todayn mukaan.

– Meillä on ollut paljon pikku ongelmia siellä ja täällä, mitkä ovat tehneet isoa vahinkoa. Minun on vain oltava kärsivällinen. Ennemmin tai myöhemmin ne tuloksetkin tulevat. Meillä on kaikki edellytykset siihen. Kun saamme puhtaampia aika-ajoja ja kilpailuja, tulosta tulee kyllä, Kvjat jaksaa uskoa.

– Meillä on kaikki ihan kontrollissa. Pitää olla iloinen siitä, että saa tehdä tätä työtä. Tästä pitää nauttia, se on menestyksen resepti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.