Sebastian Vettel myönsi: ”Olisin voinut päästää nopeamman Kimi Räikkösen ohi”

© Kuva: Getty Images

Unkarin GP:n voittanut Sebastian Vettel myönsi, että olisi voinut hyvinkin päästää nopeamman Kimi Räikkösen ohitseen tänään, mutta se ei kuulunut Ferrarin suunnitelmiin.

Vettelin auton ohjauspyörä ei toiminut kunnolla, se oli epäbalanssissa ja hankaloitti ajamista. Mercedekset uhkasivat, mutta Ferrari piti taktiikastaan kiinni.

– Olen erittäin onnellinen, kilpailu oli todella vaikea. Heti turva-auton lähdettyä ohjauspyörään tuli joku vika, se alkoi kääntyä vinoon. En tiedä yhtään, mistä se johtui, pitää tutkia jälkikäteen asiaa. Se on todella hankala tilanne, kun ajat suoraan, mutta ratti ei ole suorassa, Vettel sanoi palkintopallihaastattelussa.

– Lopussa sain kuitenkin lisää vauhtia. Kimi olisi voinut mennä minua nopeampaa tänään, olisin voinut antaa hänelle tietä. Mutta talli ratkaisi asian nyt näin, Vettel sanoi.

– Tämä oli meiltä uskomaton kilpailu, olen todella tyytyväinen. Kiva lähteä 14 pisteen etumatkalla kesälomalle. Yritän olla nyt kotona perheen kanssa tauolla, pitää levätä ja nauttia nyt tästä tilanteesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.