Jos Verstappen liennyttää Red Bullin suuntaan: ”Emme ole lähdössä mihinkään”

© Kuva: Getty Images

Max Verstappenin isä Jos Verstappen laukoi kovia jokunen päivä sitten poikansa edustamasta Red Bullista.

Nyt hän on kuitenkin lähtenyt liennytyksen tielle.

Verstappenin mukaan Max on tyytyväinen Red Bullilla, eikä heillä ole aikeita hankkiutua ulos nykyisestä sopimuksesta. Verstappen on keskeyttänyt puolet kauden kisoista ja ajanut vain Kiinassa palkintopallille.

Mercedeksellä ja Ferrarilla saattaa olla ensi kaudella tuoli vapaana, joten moni media on uumoillut Verstappenin hamuavan pois Red Bullilta.

– Se ei pidä paikkaansa, älkää keksikö mitään omia uutisianne. Olemme täysin tyytyväisiä Red Bullilla, Jos Verstappen sanoo GrandPrix.comin mukaan.

Bakussa Daniel Ricciardo ajoi erikoisen kilpailun voittoon ja viikonloppu antoi viitteitä siitä, että Red Bull olisi hitusen tavoittanut kärkikaksikkoa.

– Kauden alku oli hankala, mutta olen ylpeä siitä, miten olemme nousseet kuopasta. Meillä on todennäköisesti koko joukon paras auto. Moottorin ja sen luotettavuuden kanssa on sen sijaan yhä töitä. Moottori on hajonnut kuusi kertaa kauden aikana. Erityisen pahoillani olen Max Verstappenin puolesta, jolle epäonnea on kasaantunut, Red Bullin vahva mies Helmut Marko sanoi Kronen Zeitungille.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.