Teemu Suninen kolhi Ford Fiestaansa ratkaisevasti Jyväskylän MM-rallin toiseksi viimeisellä pätkällä. Jos ihmeitä ei tapahdu, hänen palkintopallihaaveensa kariutuivat. Myös Esapekka Lapilla on ongelmia ennen viimeistä erikoiskoetta.

Suninen jäi pätkän voittaneesta Juho Hännisestä 20 sekuntia.

– Yritin ja spinnasin, siinä kaikki, Suninen tyytyi sanomaan WRC.comille.

Suninen on ennen 10,12 kilometrin mittaista Oittilan Power Stagea 15,7 sekuntia palkintopallista.

Suomalaisilla on yhä kaksoisjohto, sillä Juho Hänninen ohitti Elfyn Evansin ja on ennen viimeistä erikoiskoetta 0,9 sekuntia edellä. Esapekka Lapin johto Hänniseen on 37,8 sekuntia. Hän jäi EK24:llä tallikaveristaan seitsemän sekuntia, mutta auton vasen takarengas ja mahdollisesti myös jousitus oli maalissa vaurioitunut.

– Meillä on ongelma nyt, Lappi sanoi.