Siirto Mercedekselle oli Valtteri Bottakselle unelmien täyttymys. Vihdoin suomalaiskuski pääsi osoittamaan todellisen potentiaalinsa.

Bottas istui F1:n piinapenkkiin ja vastaili rennosti kysymyksiin.

– Tämä on viides vuoteni F1:ssä ja oli jo aikakin, että jotain isoa tapahtuu. Usko pois, ”satumaa” (Mercedes) tuntuu todella hyvältä. Elän uneelmaani ja joka päivä tiedostan sen, että olen onnekas kaveri, Bottas kertoi F1.comille ajastaan Mercedeksellä.

Bottas osoittikin nopeasti oman potentiaalinsa nopealla autolla, kun hän ajoi Venäjän GP:n voittoon. Se oli Bottakselle uran ensimmäinen voitto. Suomalaiskuski oli jo ehtinyt ikävöidä voittamisen tunnetta.

– Se tuntui todella, todella mahtavalta, ja hiljalleen ymmärsin kuinka paljon olin ikävöinyt sitä tunnetta aiempina vuosina. Minulla oli tietty aukko, jonka halusin täyttää. Nyt minulla on addiktio siihen erityiseen tunteeseen palkintopallilla. Haluan lisää!