Valtteri Bottas on aloittanut Mercedes-uransa varmasti. Ensimmäinen voitto on myös takataskussa, joka tuli tietysti Venäjän GP:stä.

Spekulaatiot ensi kaudesta käyvät jo kuumana varikkokeskusteluissa. Bottas kertoi, mitä uusi jatkosopimus Mercedeksen kanssa vaatisi.

– Tarvitsen vielä tasaisia suorituksia. Kyse on suorittamisesta auton tasolla ja kehityksen auttamisessa. Siinä on kyse tallina työskentelystä ja kisojen voittamisesta. Sitä yleensä talli tarvitsee, Bottas kertoi Motorsport.comille.

Bottas kertoi haluavansa jatkaa Mercedeksellä, mikä on ymmärrettävää, sillä onhan Mercedes ollut usean vuoden ajan F1:n kärkitalli.

– Mercedes on voittava talli huipputasolla. He odottavat paljon kuljettajiltaan. Melkein kaikki kuljettajat haluavat ajaa Mercedeksellä. Minun täytyy ajaa hyvin, jotta saan jatkaa. Minun tavoitteenani on pitkä yhteistyö tallin kanssa. Toivon, että se on mahdollista.

Suomalaiskuski on näillä näkymin jäämässä mestaruustaistosta ulos. Ero sarjaa johtavaan Sebastian Vetteliin on jo 48 pistettä. Tallikaveri Lewis Hamiltoniin ero on 36 pistettä. Bottaksen mukaan hän on silti tallikaverinsa ja kolminkertaisen maailmanmestarin tasolla vauhdissa.

– Olen mielestäni erittäin lähellä. En näe eroa. Uskon itseeni. Hänellä on tietysti enemmän kokemusta. Lewis on ollut tallin kanssa pidempään. Mutta en näe syytä, miksi en voisi haastaa tasapäisesti häntä aina. Se on mielestäni mahdollista, Bottas uskoi.