Sardinian rallissa on jäljellä enää kaksi erikoiskoetta. Jari-Matti Latvalan mestaruushaaveiden kannalta olisi erittäin tärkeää, että Juho Hänninen pystyy pitämään MM-sarjaa johtavan Sebastien Ogierin takanaan.

Jos niin käy, saa Latvala Power Stagesta riippuen Ogierin 40 pisteen etumatkaa kiinni näillä näkymin noin kymmenellä pisteellä. Hänninen johti Ogieria 44 sekuntia, kun sunnuntaihin lähdettiin, mutta ero kapeni EK16:lla viisi sekuntia ja EK17:llä peräti 13 sekuntia, nyt kaulaa hallitsevaan mestariin on enää 25 sekuntia.

– Alan tuntea ihan samaa ongelmaa ohjauksen kanssa kuin eilenkin, lisäksi tie on hyvin kivikkoinen, Hänninen sanoi WRC.comilla.

Ogier tuli maaliin ennen Hännistä ja ehti jo kommentoida säästävänsä renkaita Power Stagelle.

– Ei tässä oikein muutakaan mahdollisuutta ole. Se on ainoa, mitä voimme toivoa.