Haasilla ajavan Kevin Magnussenin kisainsinööri Giuliano Salvi näkee Magnussenissa eniten entisistä kuljettajistaan Ferrarin Kimi Räikköstä.

Salvi on urallaan työskennellyt Ferrarilla muun muassa Michael Schumacherin, Felipe Massan, Fernando Alonson ja tietysti Räikkösen kanssa. Nykyisin Haasilla työskentelevä italialaisinsinööri pitää Magnussenia samanlaisena hahmona kuin Räikköstä.

– Hän on todella rehellinen ja suora, josta pidän paljon. Hahmona Kevin muistuttaa minua paljon Kimistä. He ovat molemmat Pohjoismaista, mikä näkyy… miten sen sanoisin. Heitä ei kiinnosta politikointi, eikä heillä ole julkisivua, Salvi analysoi Ekstra Bladetille.

Salvin mukaan ensivaikutelma voi olla pohjoismaalaisista hieman harhaanjohtava, sillä heihin ei välttämättä saa heti yhteyttä. Mutta ajan kanssa he avautuvat, kun pystyvät luottamaan toiseen ihmiseen.

– He ovat kuin kissat. Jos he pelkäävät, se näkyy. Jos he ovat vihaisia, se näkyy. Ja se on todella hyvä. Tiedät aina, mitä he ajattelevat ja tuntevat.

– En koskaan lähde keskusteltuani Kevinin kanssa ajatellen, että hän sanoi yhtä, mutta ehkä hän ajatteli toista. Ei, hän sanoo, mitä hän tarkoittaa, Salvi kertoi.

Lähde: grandprix.com