Kimi Räikkönen vapaiden harjoitusten nopein – Bottakselle vaihdettiin moottori

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ferrarit olivat hyvässä vauhdissa lauantain harjoituksissa, kun Kimi Räikkönen ajoi päivän nopeimman ajan, joka oli myös uusi rataennätys Espanjan radalla. Räikkösen aika oli 1:20.214.

Räikkösen tallikaveri Sebastian Vettel hävisi suomalaiselle 0.242 sekuntia. Vettelin perässä tulivat Mercedes-kuskit. Hamilton jäi kärkeen noin kolme kymmenystä ja Valtteri Bottas reilut puoli sekuntia.

Bottaksen harjoitukset olivat jäädä kokonaan väliin, kun suomalaisen autoon jouduttiin vaihtamaan voimayksikkö. Hän pääsi kuitenkin radalle aivan harjoitusten lopussa ja sai ajettua neljänneksi nopeimman ajan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!