Kalle Rovanperä päätti päivänsä Italian rallisarjassa yhdeksännen erikoiskokeen jälkeen sijalla neljä. Rovanperä oli vielä kahdeksannen erikoiskokeen jälkeen toisena, mutta lopussa tahti hiipui ja suomalainen jäi yhdeksänneksitoista viimeisellä pätkällä.

Rovanperä aloitti Rally Adriaticon vahvasti, kun hän sijoittui kahdella ensimmäisellä erikoiskokeella toiseksi. Vasta 16–vuotias jyväskyläläinen oli tässä vaiheessa vain kolme ja puoli sekuntia kärjen takana.

Tämän jälkeen suomalaisen tahti hieman hiipui ja hän jäi kuudennella erikoiskokeella seitsemänneksi. Ajallisesti hän hävisi koko päivän johtaneelle Scandola Umbertolle kyseisellä erikoiskokeella 4,6 sekuntia. Kokonaistilanteessa hän tipahti kolmanneksi.

Peugeot-kuljettaja kuitenkin petrasi ja oli vielä ennen viimeistä erikoiskoetta toisena. Yhdeksännen erikoiskokeen lipsahdus kuitenkin tiputti suomalaisen avauspäivän päätteeksi sijalle neljä.

Huomenna ajetaan vielä kuusi erikoiskoetta. Rovanperä on tällä hetkellä reilun puoli minuuttia kärjen takana, mutta vain viitisen sekuntia kolmannesta ja toisesta sijasta.