Valtteri Bottas kovassa iskussa Bahrainin testeissä – koko testien nopein

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas oli todella vahvassa vireessä Bahrainin toisena testipäivänä keskiviikkona. Bottas ajoi koko testien nopeimman ajan.

Suomalaiskuski sai myös kerättyä Mercedekselle kultaakin kalliimpaa testidataa peräti 143 kierroksen verran. Bottas kellotti Sakhirin radalla parhaalla kierroksellaan ajan 1.31,280, joka oli myös 7,8 sadasosaa nopeampi kuin tiistaina parhaan ajan kellottaneella tallikaveri Lewis Hamiltonilla.

Keskiviikon toiseksi nopeimman ajan ajoi Ferrarin Sebastian Vettel, joka ajoi Bottasta kovemmalla rengasseoksella. Ferrarilla oli teknisiä ongelmia läpi testin ja saksalaiskuski sai kasaan vain 62 kierrosta, joista aamupäivällä vain yhdeksän.

Vettelin autosta pettivät sähköjärjestelmät, jonka lisäksi öljyvuodon korjaamiseen meni useita tunteja.

Tulokset alla, jos et näe, voit katsoa ne täältä.