Suomalaisjuhlan taustalla tylsä totuus – ei yhtään ohitusta!

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Valtteri Bottaksen tuulettaessa ensivoittoaan ja Kimi Räikkösenkin kolmatta sijaansa pitävät F1-sarjan suomalaisfanit kilpailua varsin miellyttävänä. Monien muiden mielestä tilanne saattoi kuitenkin olla toinen.

Mikäli starttihässäkkää ei oteta huomioon, ei kilpailussa tilastoitu yhtäkään ohitusta. Ilman Bottaksen ja Sebastian Vettelin lopun hurjaa taistelua jopa DRS-tilanteet olivat kortilla.

Ennennäkemätön tänään nähty tilanne ei kuitenkaan ollut. Viimeksi nolla ohitusta nähtiin 2009 Euroopan GP:ssä Valencian katuradalla. Nollakerhoon kuuluvat myös surullisenkuuluisa 2005 USA:n GP ja 2003 Monacon GP.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!