Ross Brawn paljasti: ”En voinut työskennellä Bernie Ecclestonen kanssa”

© Kuva: Getty Images

Entinen Mercedeksen tallipäällikkö ja nykyinen F1:n moottoriurheilunjohtaja Ross Brawn myönsi, ettei voinut työskennellä Bernie Ecclestonen kanssa.

Entinen F1-pomo Ecclestone sanoi aiemmin, ettei Brawn olisi suostunut työskentelemään nykyisessä roolissaan, jos hän olisi jatkanut asemassaan. Brawn kielsi Ecclestonen vetäytymisen olleen ehtona.

– Se ei ole totta. Tai siis, en voinut työskennellä Bernien kanssa, mutta en koskaan tehnyt siitä ehtoa, Brawn sanoi motorsport.comin mukaan.

Brawnin mukaan hänellä ja Ecclestonella oli todella erilaiset näkemykset siitä, miten F1-sarjaa pitäisi lähteä kehittämään, eikä yhteistyö olisi ollut hedelmällistä.

– Olisi ollut todella viihdyttävää työskennellä Bernien kanssa. Ei se olisi ollut mahdotonta, mutta Bernie on tehnyt asioita vuosien ajan hyvin omalla tavallaan.

Brawnin mukaan Ecclestone ajatteli asioita lyhyellä aikavälillä, kun taas Brawn halusi tehdä pitkäaikaisia suunnitelmia.

– Bernie taisi joskus sanoa, että älä tee pitkäaikaisia suunnitelmia, koska et voi tietää, mitä siellä on, kun pääset sinne, Brawn sanoi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!