Ferrarit pitivät kovinta vauhtia Venäjän GP:n kolmansissa harjoituksissa. Suomalaiskuljettajat onnistuivat mainiosti, kun Kimi Räikkönen oli kakkonen ja Valtteri Bottas kolmonen.

Sebastian Vettel ajoi todella siistin kierroksen ja oli harjoituksen nopein. Räikkönen jäi 0.337 sekuntia. Mercedekset olivat perässä, Bottas ajoi kolmanneksi, hän jäi Räikkösestä vain 0.026 sekuntia. Lewis Hamilton jäi Bottaksesta 0.178 sekuntia.

Red Bullit jäivät kärjestä peräti puolitoista sekuntia, jopa Williamsin Felipe Massa ja Renaultin Nico Hülkenberg tunkivat Red Bullien väliin. Lisäksi Daniel Ricciardon auto hyytyi kertaalleen radan varteen, joten Red Bullin tilanne ei hyvältä näytä.

Renaultin Jolyon Palmerin auto hyytyi jo kättelyssä, hän ei päässyt ajamaan lainkaan. Renault ilmoitti, että moottori joudutaan vaihtamaan aika-ajoon, joten hän tulee saamaan lähtöruuturangaistuksen kilpailuun.