Australiassa F1-debyytin Sauberilla tehnyt Antonio Giovinazzi, 23, ajoi tiistaina Bahrainin testit Ferrarille ja sanoi nauttineensa testipäivästä.

Ferrarin testikuljettajana työskentelevä Giovinazzi oli innoissaan päästyään ajamaan voittavalla autolla. Sebastian Vettel ajoi Bahrainin GP:n voittoon viime sunnuntaina.

– Nautin jokaisesta kierroksesta, Giovinazzi sanoi.

– Se, että saa ajaa autolla, jolla voitettiin viimeinen kisa ja johdetaan MM-sarjaa ja että saa työskennellä Ferrarin insinöörien ja mekaanikkojen kanssa ei ole vain hieno tunne, vaan asia, josta olen unelmoinut pikkupojasta asti. Tiistaina unelmasta tuli totta, mies jatkoi.

Giovinazzi ajoi parhaan aikansa Supersoft-renkailla ja paras kierrosaika oli 1:31.984. Lupaava Ferrari-kuski oli testien toinen häviten Lewis Hamiltonille reilu puoli sekuntia. Italialaiskuski ajoi yhteensä 93 kierrosta. Keskiviikkona Ferrarin testivastuun ottaa MM-sarjaa johtava Vettel.

Lähde: motorsportweek.com