Felipe Massa antoi anteeksi Max Verstappenille: ”Vitsailin hänen kanssaan”

© Kuva: Getty Images

Kokenut Williams-kuski Felipe Massa ihmetteli aiemmin Max Verstappenin käytöstä Barhainin GP:n aika-ajoissa, lue lisää tästä. Nyt kuljettajien välit ovat taas kunnossa.

Verstappen oli tuohtunut Massalle, vaikka hänellä ei oikeastaan ollut siihen mitään syytä. Verstappen sanoi aika-ajojen jälkeen, ettei hänellä ole puhuttavaa Massan kanssa, koska hän on brasilialainen.

Kommentista nousi nopeasti kohu, eikä Brasiliassa katsottu hyvällä nuoren kuljettajan sanomisia. Verstappen lopulta pahoitteli sanomisiaan maanantai-iltana Instagramissa, lue uutinen. Massa hyväksyi Verstappenin anteeksipyynnön.

– Rehellisesti sanottuna ehkä hän kävi hieman liian kuumana aika-ajojen jälkeen ja sanoi asioita, joita ei pitäisi sanoa, Massa sanoi tiistaina Autosportin mukaan.

Massalla ei ole omien sanojensa mukaan mitään ongelmia nuoren kuljettajan kanssa.

– Tulen hänen kanssa toimeen todella hyvin. Minulla ei ole mitään ongelmia hänen kanssaan. Rehellisesti sanottuna vitsailin hänen kanssaan ja uskon, että hän ymmärsi, koska hän pyysi jälkikäteen anteeksi ja niin sen pitää mennäkin.

– Hän on mukava kaveri ja hyvä kuski, hänen täytyy vain ottaa vähän rauhallisemmin. Iän kanssa se varmasi paranee, Massa jatkoi.