Williamsin Felipe Massa kertoo, että hän varoitti Bahrainissa Red Bullin Max Verstappenia olemaan varovainen sanojensa kanssa.

Verstappen kommentoi viikonlopun aikana melko ylimielisesti Massan tekemisiä. Hollantilainen ei pitänyt siitä, kun Massa ajoi hänen rinnallaan aika-ajojen viimeisessä mutkassa, vaikka Verstappen oli vielä installaatiokierroksellaan.

Verstappenilta kysyttiin, aikooko hän puhua asiasta Massan kanssa jäkikäteen.

– No hän on brasilialainen, joten ei ole paljon puhuttavaa, Verstappen tokaisi tylysti Motorsport.comin mukaan.

Brasiliassa kommentit otettiin vastaan tulistuneena.

– Sanoin hänelle ennen kilpailua, että ole varovainen sanojesi kanssa, koska joudut vielä tällä kaudella Brsiliaan ajamaan. Minusta on naurettavaa, että hän puhuu brailialaisista tietämättä asioista yhtään mitään, Massa pauhasi UOL Esportella.

– En ymmärrä, miksi hän höpisi moisia, minähän en tehnyt tilanteessa mitään väärää. Hän ei kärsinyt siinä lainkaan. Ehkä hän halusi löytää vain jonkin syyn sille, että hävisi tiimikaverilleen, hän tarvitsi syntipukin.

– Sanoin hänelle, että minulla oli ihan samanlainen tilanne Nico Hülkenbergin kanssa, mutta kukaan ei valittanut. Kun lähdet nopealle kierroksellesi, sinun on oltava oikeassa asemassa radalla, jos et ole, se on ihan oma vikasi.