Rallimaailmassa kuohuu – Sebastien Ogieria uhkaa hylkäys!

© Kuva: Getty Images

Rallin MM-sarjan johtoon Meksikon rallin toisella sijallaan noussut Sebastien Ogier joutuu jännittämään sijoitustaan vielä seuraavat päivät. Ranskalaisen Fordia tutkitaan sääntöjen vastaisena, ja nelinkertaisen maailmanmestarin yllä leijuu tällä hetkellä hylkäysuhka.

Mundo Deportivo -lehden mukaan Ogierin auton vaihdelaatikon luokituksessa on ilmennyt epäselvyyksiä, minkä vuoksi kansainvälinen autoliitto FIA ottaa auton tarkempaan tarkasteluun sen saavuttua Meksikosta takaisin Eurooppaan. Samalla kattojärjestö jätti vahvistamatta Meksikon MM-rallin viralliset lopputulokset.

Ogier voitti kauden avausrallin Monte Carlossa, minkä jälkeen hän on sijoittunut sekä Ruotsissa että Meksikossa toiseksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.