Mika Salo ja SuomiF1-sivusto yhteistyöhön – ”Salon F1 Corner” starttaa!

SuomiF1-sivusto ja entinen F1-kuljettaja Mika Salo ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä ex-kuski tuottaa F1-asiantuntijana sekä videoita että kolumneja ”Salon F1 Corner”-nimeä kantavalle palstalle.

Sivustomme asiantuntijaroolin ohella Salo tullaan formulakauden aikana näkemään muutamassa C More-kanavan lähetyksessä sekä kisatuomarina.

– Maikkarin kanssa on sovittu, että olen mukana viidessä kisassa Pasilasta käsin. F1-kisojen tuomarointikeikkoja on lyöty lukkoon kolmeen viikonloppuun. Todennäköisesti niitä tulee lisääkin, mutta niistä neuvotellaan vielä, Salo paljastaa tulevaa ohjelmaansa.

Sivuston perustaja ja sisältökonsultti Pekka Franck toivottaa Salon lämpimästi tervetulleeksi.

– On hienoa saada rautainen ammattilainen sisältötiimiimme mukaan. Mika Salo tuo lukijoillemme varmasti mielenkiintoisen lisän nykyiseen tarjontaamme. Suomalaisittain herkullinen kausi on nyt valmis alkamaan! Franck hehkuttaa.

SuomiF1-sivusto ponnahti formulamaailman – ja samalla myös Salon – tietoisuuteen toden teolla elokuussa 2013 julkaisemalla ensimmäisenä mediana maailmassa Kimi Räikkösen paluusopimuksen Ferrarin kanssa (uutinen). Myös varikkojen sisäpiiriläinen Salo tiesi jo tuolloin ”Jäämiehen” seuraavan työpaikan osoitteen.

– Joo, kyllä se tiedossa oli, mutta ei siitä silloin voinut puhua julkisuudessa, Salo naurahtaa.

Sivustomme ja Salon välinen sopimus kattaa koko sunnuntaina starttaavan kauden sekä sen ylikin. ”Salon F1 Corner” käynnistää moottorit kolumnilla, jonka voit lukea tästä.

Comments are closed.