Ferrari-pomo ei huumaannu voitosta: ”Kimillä oli vaikeuksia”

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene sanoo, että Scuderialla on nyt pyrittävä välttämään kaikkia mahdollisia häiriötekijöitä läpi vuoden, mikäli se haluaa käyttää hyväkseen Sebastian Vettelin avausvoitosta syntyneen momentumin.

Melbournen voitto oli Ferrarille ensimmäinen sitten Singaporen 2015, ja vauhti antaa odottaa tasaista kärkitaistelua tällä kaudella.

– Tämä oli vasta ensimmäinen kilpailu, jäljellä on vielä 19. Meidän on säilytettävä äärimmäisen korkea keskittyminen koko kauden, jokaisessa kilpailussa. On myös pyrittävä välttämään kaikki mahdolliset häiriötekijät tästä päivästä lukien, tallipäällikkö Arrivabene julisti F1 Todayn mukaan.

– Emme saa nyt jäädä aloillemme rentoutumaan, uhkia on ympärillämme, kuten Mercedes.

Tallipäällikkö kehui sekä tiiminsä kisapaikalla, että työntekijät Maranellossa.

– Tulos oli hyvä, vielä parempi olisi ollut, jos olisimme saaneet Kimi Räikkösenkin podiumille. Sebastian Vettel teki loistotyötä, kuten ihan koko tiimi. Harmi, että Kimillä oli alkupuolella kilpailua hankaluuksia päästä vauhtiin ja löytää rytminsä.

– Auto oli hyvässä balanssissa ja pystyimme pitämään hyvin huolta renkaista, mikä antoi meille mahdollisuuden aggressiiviseen taktiikkaan, Arrivabene kertasi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.