Ruotsin MM-ralli osoitti jälleen kerran haastavuutensa muutamille rallimaailman huippukuljettajille.

Hyundain Thierry Neuville menetti jo lähes varman voiton lauantain viimeisellä erikoiskokeella, kun belgialainen kolautti autonsa yleisöerikokeella betonikorokkeeseen. Ohjauskyvytön Hyundai jäi radan varteen Nevillen manatessa tuskaansa. Neuvillen turhautumisen ymmärtää, sillä hän menetti kärkipään sijoituksen myös kauden avausrallissa Monte Carlossa.

Paremmin ei mennyt Citroenin Kris Meekelläkään. Brittikuljettajaa pidettiin ennen kauden alkua yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista voittamaan maailmanmestaruuden, mutta toistaiseksi miehen otteet ovat olleet hapuilevia.

Ruotsissa Meeke sortui jälleen virheeseen. Mies lipsahti pihalle viidenneltä sijalta, menettäen tilanteessa minuuttikaupalla aikaa.

Meeken tilanteen voi katsoa alta tai tästä.