Formuloiden ”kolarikunkku” Maldonado saamassa ajohommia

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösissä 2011-2015 ajanut ja yhden GP-voitonkin napannut Pastor Maldonado on jatkamassa ajouraansa Amerikan mantereella. Autosportin tietojen mukaan venezuelalaiskuljettaja on käynyt neuvotteluja IndyCar-sarjaan siirtymisestä.

Williamsilla ja Lotuksella kisannut Maldonado on neuvotellut KVSH-tallin kanssa kilpailemisesta valikoiduissa sarjan kilpailuista. Kilparata-ajamisen niksit omaksunut Maldonado haluaisi jättää väliin ovaalikilpailut.

Maldonado menetti paikkansa yllättäen vuosi sitten, kun hänen taloudellisena tukijanaan toiminut valtiollinen öljyjätti ajautui talousongelmiin. Vuoden 2012 Espanjan GP:n voitosta huolimatta Maldonadoa pidettiin vahvasti maksuskina, eikä hänen mainettaan auttanut yhtään miehen kuumaverinen asenne kilpa-auton ratissa. Maldonado heitti useita hyviä pistesijoituksia hukkaan kolaroimalla kilpakuljetajien kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.