F1-selostajalta hurja paljastus: ”Sain sydänkohtauksen kesken lähetyksen”

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja ja Ison-Britannian F1-lähetyksiä tätä nykyä selostava Martin Brundle paljasti pelottavan yksityiskohdan viimevuotisesta Monacon GP:stä.

Autosport International Show’ssa haastattelun antanut Brundle kertoo kärsineensä lievän sydänkohtauksen ollessaan matkalla ruhtinaskunnan GP:n podiumhaastatteluun. Kivuista huolimatta britti onnistui suorittamaan kärkikolmikon haastattelun loppuun saakka.

Kilpailun jälkeen Brundle tviittasi tarvinneensa lähetyksen jälkeen lääkintähenkilökunnan apua, eikä miestä nähty seuraavana vuorossa olleen Kanadan GP:n selostajana. Brundle kisasi kuitenkin vain kaksi viikkoa Monacon GP:n jälkeen Le Mansissa käydyssä näytöskilpailussa, jossa hän ajoi autokuntansa paalupaikalle.

– Lääkäri antoi minulle luvan ajaa, kunhan vain muistaisin syödä verenohennuslääkkeeni. Ajattelin, että kyseessä on sentään rakastamani Le Mans, en halua jättää tätä väliin, Brundle kertoi tapahtumassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.