© Kuva: Getty Images

F1-selostajalta hurja paljastus: ”Sain sydänkohtauksen kesken lähetyksen”

Entinen F1-kuljettaja ja Ison-Britannian F1-lähetyksiä tätä nykyä selostava Martin Brundle paljasti pelottavan yksityiskohdan viimevuotisesta Monacon GP:stä.

Autosport International Show’ssa haastattelun antanut Brundle kertoo kärsineensä lievän sydänkohtauksen ollessaan matkalla ruhtinaskunnan GP:n podiumhaastatteluun. Kivuista huolimatta britti onnistui suorittamaan kärkikolmikon haastattelun loppuun saakka.

Kilpailun jälkeen Brundle tviittasi tarvinneensa lähetyksen jälkeen lääkintähenkilökunnan apua, eikä miestä nähty seuraavana vuorossa olleen Kanadan GP:n selostajana. Brundle kisasi kuitenkin vain kaksi viikkoa Monacon GP:n jälkeen Le Mansissa käydyssä näytöskilpailussa, jossa hän ajoi autokuntansa paalupaikalle.

– Lääkäri antoi minulle luvan ajaa, kunhan vain muistaisin syödä verenohennuslääkkeeni. Ajattelin, että kyseessä on sentään rakastamani Le Mans, en halua jättää tätä väliin, Brundle kertoi tapahtumassa.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!