Asiantuntija luottaa Valtteri Bottaksen osaamiseen – pelkää kuitenkin Mercedeksen puolesta

© Kuva: Getty Images

Asiantuntija brittien F1-lähetyksissä toimiva Martin Brundle uskoo Valtteri Bottaksen olevan oikea mies korvaamaan Nico Rosbergin Mercedeksellä. Entinen F1-kuljettaja pelkää saksalaisen yllätyslopettamisen olevan tallille kuitenkin odotettua kivuliaampi.

Autosport International Show’ssa puhunut Brundle uskoo juuri mestaruuden voittaneen Rosbergin yllättävän päätöksen pistäneen koko tallin paletin hetkeksi sekaisin.

– Se jätti Mercedeksen hankalaan asemaan, ja se voi vaikuttaa kuljettajamarkkinoihin useamman kauden ajan. Bottaksella on taitoa ja vauhtia, mutta nyt hänen täytyy vastata haasteisiin, jossa mestaruus on odotusarvo, ei haave. Hän ei voi piiloutua epäonnistumisten edessä. Uskon Valtterin olevan kuitenkin kykenevä hänelle annettuun tehtävänä, Brundle uskoo.

Mercedeksellä jatkavalta Lewis Hamiltonilta Brundle odottaa jatkossakin kovia näyttöjä.

– Hän on sen tyylinen kuljettaja, joka on valmis kohtaamaan kenet tahansa, uskoen pystyvänsä päihittämään hänet. Mutta jos toisessa Mercedeksessä olisi ollut Sebastian Vettel tai Fernando Alonso, olis ihän joutunut tiukemman paikan eteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.