F1-tallipäällikkö jo epätoivoisena Mercedeksen ylivoiman edessä: ”Kukaan ei nauti tästä”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerin mielestä formula ykköset kaipaavat jo epätoivoisesti kovempaa kilpailua sarjan kärkipäähän. Hänen mielestään nykyisen kärkitallin Mercedeksen musertava tahti uhkaa karkoittaa katsojat pois lajin parista.

Hornerin luotsaama Red Bull voitti neljä perättäistä kuljettajien ja valmistajien maailmanmestaruutta 2010-2013, mutta hänen mukaansa tilanne ei ollut tuolloin likipitäenkään samanlainen.

– Yhdellä noista kausista meillä oli seitsemän eri voittajaa kauden seitsemässä ensimmäisessä kilpailussa, minkä lisäksi lähes joka kilpailussa voitosta taisteli useampi talli. Ferrarin Fernando Alonso vei lisäksi MM-tittelin ratkaisun kahdesti aivan kalkkiviivoille, Horner muistutti motorsport.comille.

– Kukaan ei nauti nykyisestä tilanteesta. Mielestäni sarja kaipaa jo epätoivoisesti sellaista elementtiä, että joka kilpailuun startattessa voitosta voitosta ajaa potentiaalisesti kolmesta kuuteen kuljettajaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.