”F1-kolarikuningas” haaveilee paluusta formulasarjaan

© Kuva: Getty Images

F1-sarjassa 2011-2015 kisannut Pastor Maldonado kertoo käyvänsä parhaillaan neuvotteluja kuninkuusluokkaan paluustaan.

Sportsmole.uk-sivuston mukaan venezuelalaiskuljettaja kertoo käyneensä neuvotteluja joidenkin tallien kanssa liittyä mukaan yhden välivuoden päätteeksi. Maldonado menetti paikkansa Lotuksesta Renault’ksi muuttuneesta tallista hänen sponsorinsa jouduttua taloudellisiin ongelmiin.

– Olen käynyt neuvotteluja, ja olen optimistinen asian suhteen. Jouduin aikoinaan ulos sarjasta minusta riippumattomista syistä, eikä paluu ole koskaan helppoa. Toivottavasti olisin kuitenkni jälleen auton ratissa, kun kausi 2017 alkaa Australiassa, Maldonado totesi.

Yhden osakilpailuvoitonkin napannut Maldonado tuli tunnetuksi erittäin kolariherkkänä ja kuumaverisenä kilpailijana. Williamsilla ja Lotuksella kilpaillut latino oli nopea, mutta tulosten lisäksi syntyi myös runsaasti tuhoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.