Brittijulkaisu Autosport on jatkanut kaudenjälkeisten tunnustusten jakoa rankkaamalla eri lajien kuljettajat parhausjärjestykseen. Nyt vuorossa on rallin MM-sarja.

Ykköseksi lehti nosti maailmanmestaruuden voittaneen Sebastien Ogierin. Suomen MM-rallin voittanut Kris Meeke pokkasi toisen sijan ennen Viron Ott Tänakia, joka oli hyvin lähellä voittaa Puolan MM-rallin.

Suomalaisia listalle päätyi kaksi kappaletta. Volkswagenilla vaikean kauden ajanut Jari-Matti Latvala oli yhdeksäs. WRC2-luokan maailmanmestaruuden pokannut rallilupaus Esapekka Lappi löytyy listalta sijaa ylempää, kahdeksannelta sijalta.

Autosportin lista:

1. Sebastien Ogier
2. Kris Meeke
3. Ott Tänak
4. Thierry Neuville
5. Andreas Mikkelsen
6. Hayden Paddon
7. Craig Breen
8. Esapekka Lappi
9. Jari-Matti Latvala
10. Elfyn Evans