Mika Häkkinen iloisen yllättynyt Kimi Räikkösestä

© Kuva: Getty Images

Kaksinkertainen F1-sarjan maailmanmestari Mika Häkkinen on antanut maanmiestään Kimi Räikköstä mairittelevia kommenteja Speedweek-lehdelle.

Häkkinen kertoo olevansa itsekin yllättynyt, kuinka hienosti Räikkönen on pystynyt lyömään kampoihin arvostetulle tallikaverilleen Sebastian Vettelille. Vielä viime vuonna Vettel oli selvästi suomalaisen niskan päällä, mutta tänä vuonna Räikkönen on ollut jopa saksalaista parempi.

– Olen iloisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin Kimi pärjää Sebastianiin verrattuna. Yleisö katsoo kautta vain kokonaisuutena ja muistaa vain voittajat, mutta yksittäisiä kilpailuja tarkastelemalla huomaa, että Kimi on pystynyt lyömään nelinkertaisen maailmanmestarin hienosti. Hänen ajamisensa on tällä hetkellä suurenmoista, suomalainen kehuu.