© Kuva: Getty Images

Max Verstappenille kovaa kritiikkiä: ”Massiivisen yliarvostettu”

Red Bullin teinisensaatio Max Verstappen kohahdutti jälleen Brasilian GP:ssä upeilla ohituksillaan. Verstappen ajoi hienon kisan vaikeissa olosuhteissa sijoittuen kolmanneksi. Nuorukainen sai paljon suitsutusta osakseen, mutta kaikki eivät silti ole vielä vakuuttuneita.

Sky Sportsin makasiiniohjelmassa asiantuntijavieraana ollut Racecar Engineering lehden toimittaja Sam Collins ei ole vakuuttunut vielä Verstappenin taidoista. Collinsin mukaan Verstappenilla oli myös tuuria Brasilian GP:n tiukoissa tilanteissa.

– Hän ei ole yksi parhaista. En ole yksi Maxin isoimmista faneista, mielestäni hän on massiivisen yliarvostettu, Collins täräytti.

– Hän ei käytä oveluutta ajamisessaan. Hän menee autoon ja ajaminen on hänelle kuin Playstationilla (pelikonsoli) pelaamista. Hän ei täysin ymmärrä, mitä hän tekee, Collins jatkoi.

Verstappenin aggressiivinen ajotyyli on ollut koko kauden yksi suurimmista puheenaiheista. Hollantilaiselta on nähty hienojen ohitusten lisäksi myös paljon kyseenalaisia vaaratilanteita. Collins myöntää kuitenkin, että Verstappenilla on lahjoja.

– Mutta jotkut liikkeet, mitä hän teki kanttareiden ulkopuolella oli kunnon ajamista, joten kyllä hänellä lahjoja on.

Lue lisää Verstappenista seurantalinkistämme.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!