© Kuva: Getty Images

Lewis Hamilton voittoon – Max Verstappenilta fantastinen nousu!

Lewis Hamilton voitti pitkäksi venyneen Brasilian GP:n. Nico Rosberg oli toinen ja johtaa edelleen MM-sarjaa 12 pisteellä ennen viimeistä Abu Dhabin osakilpailua.

Red Bullin Max Verstappen oli kuitenkin kilpailun vakuuttavin kuljettaja. Hän kävi vaihtamassa renkaat kilpailun loppupuoliskolla ja putosi sijalle 10. Sen jälkeen nuori hollantilainen ajoi kuin riivattu ja poimi edeltään kuljettajan toisensa jälkeen. Aivan lopussa hän ohitti kolmantena ajaneen Force Indian Sergio Perezin ja nousi palkintopallille.

Kimi Räikkönen keskeytti, Valtteri Bottas oli vasta 11:s.

Taistelu valmistajien viitossijasta on kääntymässä vääjäämättä Force Indialle. Perez oli neljäs ja Nico Hülkenberg seitsemäs, Williams ei saanut Brasiliasta pistettäkään, kun Felipe Massakin keskeytti.

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!