Huhut yltyvät – mitä tekee Lewis Hamilton?

© Kuva: Getty Images

F1-kausi taputeltiin loppuun sunnuntaina Abu Dhabissa. Mercedes-kuljettajat olivat loppuun asti toistensa veriviholliset radalla ja sen ulkopuolella. Lewis Hamilton yritti tehdä kaikkensa, mutta Nico Rosberg ajoi silti maailmanmestaruuteen.

Hamiltonin tilanne puhuttaa varikolla. Brittikuskin välit tallinsa kanssa eivät ole parhaat mahdolliset. Kuten uutisoimme eilen Hamilton oli jopa lähellä lopettaa kesken kauden, lue lisää tästä.

Hamilton oli suuttunut tallilleen siitä, miten hänen ja Rosbergin välistä kolaria Espanjan GP:ssä oli kommentoitu. Abu Dhabissa talli ja Hamilton selvittelivät välejään suljettujen ovien takana, kun Hamilton oli tahallaan hidastanut vauhtia yrittääkseen tehdä Rosbergin kisasta mahdollisimman vaikean.

Molemmilla Mercedes-kuljettajilla on sopimus voimassa vuoteen 2018 saakka. Viimeisten huhujen mukaan Hamilton saattaisi kuitenkin lähteä Mercedekseltä kesken sopimuksen. Yksi vaihtoehto on hänen edellinen tallinsa McLaren.

– Lewis on loistava kuljettaja, jolla on täällä hieno historia. En voi sulkea mitään pois. Kauden 2019 ja 2020 suhteen emme voi jättää mitään pois laskuista. Mutta katsotaan, mitä nykyiset kuskimme haluavat tehdä, McLarenin uusi tallipomo Zak Brown sanoi Sky Sportsille.

Ensi kaudella McLarenin kuljettajina ovat Stoffel Vandoorne ja Fernando Alonso. Hamilton saattaisi korvata Alonson McLarenilla, sillä espanjalaisen sopimus päättyy ensi kauteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.