© Kuva: Getty Images

Hurja huhu: Lewis Hamilton meinasi jättää Mercedeksen kesken kauden!

Brittiläinen Sky Sports –kanava yritti saada selvyyttä Abu Dhabin varikkoalueella villinä versoneeseen huhuuh, jonka mukaan sarjaa hallitsevan Mercedes-tallin Lewis Hamilton uhkasi jättää kauden kesken.

Sky Sportsin tietojen mukaan tapaus juontaa juurensa toukokuiseen Espanjan GP:en, jossa Hamilton ja tallikaveri Nico Rosberg kolaroivat toisensa pihalle kilpailun avauskierroksella. Median mukaan kausilla 2014 ja 2015 maailmanmestaruuden Mercedeksen ratissa voittanut britti uhkasi talliaan jättää loppukauden kisat ajamatta protestina tallin toimintatavalle kolarin jälkipyykin hoitelussa.

Sky Sportsin F1-toimittaja ja entinen kilpakuljettaja Martin Brundle yritti kysyä Hamiltonilta kommenteja huhuun. Britin vastaus ei ainakaan hiljentänyt spekulaatioita.

– Se on yksityisasiani ja menneisyyttä, Hamilton totesi.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!